Free Market: NYC (Κωδ.: X0027GZPDX-18)

Το NYC είναι ένα ανταγωνιστικό και στρατηγικό επιτραπέζιο παιχνίδι που βασίζεται στις αρχές της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς και παρουσιάζεται από μια χιουμοριστική και ειρωνική οπτική της ζωής.

Σε αυτό το παιχνίδι, θα βρεθείτε να διαχειρίζεστε μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται μαζί σε διαφορετικές εργασίες, με στόχο να αυξήσουν την περιουσία τους σύμφωνα με το όραμά σας.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα αγοράζετε εμπορεύματα στη δημοπρασία, θα παραδίδετε αγαθά σε καταστήματα και εργοστάσια, θα δημιουργήσετε συνεργασίες σε καταστήματα και εργοστάσια ή πιθανώς θα αναλάβετε την επιχείρηση και το κεφάλαιο άλλων παικτών. Θα παρακολουθήσετε επίσης εκδηλώσεις, θα επηρεάσετε την πολιτική, θα κερδίσετε βραβεία και θα συγκεντρώσετε κάθε είδους επιρροή για να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις, τις συνεργασίες και τα περιουσιακά σας στοιχεία να ανθίσουν καθώς προχωράτε στο παιχνίδι.

Το κόλπο είναι απλό: αγοράστε όταν η αγορά είναι χαμηλή και πουλήστε όταν είναι ψηλά για να αποκομίσετε το μέγιστο κέρδος πριν το κάνουν οι αντίπαλοί σας. Ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας κερδίζει το παιχνίδι.

 

Παίκτες: 1-5
Ηλικία: 12+
Διάρκεια: 90"-180"
Γλώσσα: Αγγλικά
Γλωσσικά ανεξάρτητο
Γλωσσικά εξαρτημένο
Τιμή: 29.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 3 Kg
Ποσότητα:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support